"Potepovci"

DAMJAN POVŠE (ritem in električna kitara; vokal: 2.bas; vodja ansambla, povezovalec programa)
Samostojni podjetnik, ki se ukvarja pretežno z montažo alarmnih sistemov in elektroinštalacijami. V prostem času gre rad na kakšen bližnji hrib ali na kolo, da si zbistri glavo. Rad posluša tudi stari rock. Kot povezovalec programa pozna največ anekdot in šal, ki jih rad deli z zvestimi obiskovalci naših nastopov.

BOŠTJAN POVŠE (diatonična harmonika, klaviature, bas kitara, bariton, ritem kitara; vokal: 1. bas)
Ukvarja se samo z glasbo in od nje živi. Poučuje diatonično harmoniko in bariton, ozvočuje prireditve in dela kot producent v svojem snemalnem studiu BossTon, kamor radi prihajajo tudi druge glasbene skupine. V prostem času, kolikor mu ga ob družini še ostane, kot mentor pomaga drugim glasbenikom, rad pa ustvari tudi kakšno avtorsko vižo.

DENIS KOZINC (kontrabas, bas kitara, diatonična harmonika, bariton; vokal: 1. tenor)
Najvišji član v ansamblu in ker posledično daleč vidi, ga radi pošljemo v izvidnico, da preveri kakšno je stanje za šankom. Pri postavljanju ozvočenja opravlja vsa dela na višini, ki ga ostali člani ne dosežemo. Je sveže zaljubljen, zato ima zelo malo časa, da bi se posvečal glasbi, a ima to srečo, da je rojen glasbeni talent.

ROBERT NOVŠAK (bas kitara; vokal: 2. tenor)
Edini študent v ansamblu, ki poleg študiranja opravlja tudi delo poštarja, zato mu dogodivščin v službi ne manjka. Dokler se ni pričel družiti z ostalimi člani ansambla je poslušal samo rock in pop glasbo, od leta 2010 pa je zvest pretežno narodno-zabavni glasbi. Po žilah se mu pretaka rockerska kri, kar se odraža na odru, saj je pravi »frontman« našega ansambla, »duška« si pa dodatno da pri zabavnih rundah.

Share

Povabi nas!

031 257 589 Damjan Povše

031 734 119 Denis Kozinc

ans.potep@gmail.com E-mail

Povšečkaj nas!

V tri krasne...